werkcafe

Werkcafé Live 2 mei a.s.

Op 2 mei is er weer een editie van Werkcafé Live.

Werkcafé Live is dé netwerkgelegenheid voor werkzoekenden in regio Rotterdam, gratis en ook nog eens barstensvol inspiratie.

Je kunt je voor twee workshops inschrijven. Alle informatie over de workshops van deze maand staat hieronder. Als de workshop van jouw keuze er niet meer bijstaat op het aanmeldformulier, dan is die volgeboekt.

 

Programma Werkcafé Live 2 mei

13.00 uur Inloop

13.30 uur Opening

14.00 uur Ronde 1 workshops

15.00 uur Pauze

15.30 uur Ronde 2 workshops

16.30 uur Einde

Locatie: Gebouw De Heuvel, Grote Kerkplein 5, Rotterdam

 

De rechten en plichten van de sollicitant

Als sollicitant voel je je wel eens vogelvrij verklaart, jij bent degene die de baan wilt en bent afhankelijk van de hr-manager die tegenover je zit. En dan krijg je wel eens vragen, waar je eigenlijk helemaal geen antwoord op wilt geven. Tijdens deze workshop neemt Rob Bauer je mee in de rechten en plichten van jou als sollicitant. Wat mag een werkgever wel vragen en wat nou juist niet. En dan, wat doe je als je je een vraag krijgt die je liever niet wilt beantwoorden? Rob vertelt jou hoe je hier op een goede manier mee om kunt gaan, zodat je niet meteen afgewezen wordt, maar ook je rechten niet geschonden worden.

 

De kracht van oxytocine (door omstandigheden kan deze workshop helaas niet doorgaan)

Het vinden van een baan heeft niet alleen met je competenties te maken maar ook alles met chemie.

En dat zit tussen onze oren, letterlijk.

Leer en ervaar in de workshop “De kracht van oxytocine” welke invloed dit stofje, in onze hersenen, heeft op sociale interactie, (zelf) vertrouwen, verbinding, en je gevoel van “geluk”.

Hoe kan je het zelf beïnvloeden?

Ik, Lisette Gutker de Geus, neem je graag mee in deze eye openende workshop van Werk als Team.

 

Profielfoto laten maken

Op 2 mei is er weer de gelegenheid om een profielfoto te laten maken in de pauze. Zorg dat je je hiervoor inschrijft op het formulier (niet mogelijk als je een lange workshop volgt). Let op: zonder e-mailadres geen profielfoto!

 

1-OP-1 gesprek met lid Rotary

Tijdens een 20 minuten durend gesprek kun je al je vragen stellen over solliciteren aan een lid van de Rotary. Het kan gaan om je cv, maar ook een brief of het sollicitatiegesprek kunnen besproken worden. Bij aanmelding kun je aangeven welk onderwerp jij graag besproken wilt hebben.

 

Know your story

Ken je jouw eigen verhaal? Niet een lijst van competenties, kwaliteiten en taken maar jouw echte verhaal. Het verhaal dat maakt dat jij anders bent dan een ander? Wil je dat exploreren? Storytelling wise? Kom dan luisteren naar Waheeda Shadood

 

Personal Branding

GLM-Consultancy – Gerrie Lemmers, gaat deze middag samen met jou aan de slag met het thema Personal Branding en Persoonlijke Presentatie. Hoe kun jij je nog beter onderscheiden en hoe maak jij jezelf nog beter zichtbaar? Tijdens deze korte workshop krijg je krachtige tools aangereikt om jezelf nog verder uit te dagen en te ontwikkelen. Persoonlijke bewustwording levert je informatie op, die je direct kunt inzetten om jezelf beter te profileren. Door middel van leuke voorbeelden, handige tools en slimme tips word je je nog beter bewust van de rol die je dagelijks zelf speelt tijdens het branden van je Eigen Merk!

De workshop Personal Branding is echt iets voor jou, als je:

– Op zoek bent naar je onderscheidend vermogen – USP’s

– Op zoek bent naar werk

– Van baan wilt veranderen

– Op zoek bent naar nieuwe uitdagingen

– Beter zichtbaar wilt zijn tijdens het netwerken

– Je talenten nog beter wilt benutten

– Kiest voor eigen bedrijf en jezelf moet “promoten”

– Jezelf goed wilt presenteren en positioneren

– Je bewust wilt zijn van je eigen attitude

– Persoonlijk Leiderschap en ontwikkeling

– Je een missie hebt en die met volle overtuiging waar wilt maken!

Kortom: Personal Branding gaat over je:

 bewustwording,

 persoonlijke zichtbaarheid

 jezelf ont-wikkelen,

 succesvol willen zijn met jouw unieke talenten en passie!

AanmeldKnop_WerkcafeLive

2 Vind ik leuk
2 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
1.433 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.