werkcafe

Werkcafé Live 12 juni 2017

Welkom bij weer een nieuw Werkcafé Live, deze maand een weekje later dan normaal in verband met Pinksteren! We hebben weer ons uiterste best gedaan om voor deze keer interessante workshops in te plannen voor jullie. Hieronder kun je zien welke dat zijn en je ook meteen inschrijven onderaan dit bericht.

Programma:
13.00 uur Inloop
13.30 uur Opening
14.00 uur Ronde 1 workshops
15.00 uur Pauze
15.30 uur Ronde 2 workshops
16.30 uur Einde

Locatie: Gebouw De Heuvel, Grote Kerkplein 5, Rotterdam

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

LEUK EN EFFECTIEF NETWERKEN

Door Renu Jarbandhan

“Wees oprecht nieuwsgierig dan komt het gesprek met de ander vanzelf”

(Renuable)

Netwerken wordt geassocieerd met een verplicht nummertje handen schudden, ‘interessant doen’ en het strooien van visite kaartjes. Ben jij benieuwd hoe netwerken anders kan? En wat het voor jou kan betekenen?

Kom dan 12 juni naar de workshop Leuk en Effectief netwerken voor die (fel) begeerde baan.

We kijken bijvoorbeeld naar:

  • Waarom netwerken in je directe omgeving belangrijk is
  • Welke kwaliteit/waarde/talent jij te bieden hebt
  • Hoe je de juiste vragen stelt in een gesprek.

Nieuwsgierig geworden? Ik ontmoet je graag bij het Werkcafé

De workshopgever stelt zich voor:
Renu Jarbandhan studeerde eerst Commerciële economie aan Inholland en daarna Culturele Antropologie aan de UVA. Daarna werkte ze bij verschillende organisaties zoals ING Bank, NCDO en Den Haag Centraal. In 2015 maakte ze de overstap van loondienst naar een bestaan als zelfstandig ondernemer. Renu werkt onder andere samen met Sabo Advies Bewonersparticipatie, Life Wisdom en Netwerkpro.
Renuable gelooft in de kracht van verbinding. Het is makkelijk om te denken in verschillen, omdat ieder mens ten slotte anders en uniek is. Veel moeilijker is om te kijken naar de overeenkomsten. Door het gesprek aan te gaan en oprecht geïnteresseerd te zijn in een ander, kan je erachter komen waar jullie gemeenschappelijkheden liggen.

EEN BAAN IS MEER DAN EEN MAANDSALARIS

Door Ron Geppaart

In deze workshop willen we je meer laten weten en zien hoe men globaal, aan de andere kant
van de tafel, omgaat met sollicitaties. Tevens een stukje bewustwording, coaching en het Thema
“zichtbaarheid op de Arbeidsmarkt”.

 

TIMEMANAGEMENT & FOCUS

Door Roos de Haan – Talentcoach

Heb jij ook het gevoel dat de tijd door je vingers glijdt. Dat er weer een dag voorbij is waarbij je niet tevreden bent over wat en hoe je de dingen hebt aangepakt? Hoe je structuur hebt aangebracht en prioriteiten hebt gesteld.

In deze workshop gaan we aan de slag met timemanagement & focus. We doen dat op een praktische manier. Je gaat aan het einde van de workshop naar huis met inzichten en handvatten zodat je meer focus hebt, makkelijker keuzes maakt en je beschikbare tijd goed indeelt. Geen tijd is geen excuus.

BELLEN MET DE WERKGEVER

Door Dennis Smits

Voor veel mensen is het een enorme drempel om te bellen met de werkgever. In deze workshop ga ik, Dennis Smits van Solliciteren 2.0, graag met je in op de do’s en don’ts van het bellen met de werkgever. Hoe pak je dit aan, hoe bereid je je voor. Want niet bellen is geen optie!

EEN OP EEN GESPREK MET DE ROTARY

door leden van de Rotary

Ook  zijn we blij dat de leden van de Rotary weer aansluiten bij Werkcafé Live. Dit zijn allemaal mensen uit het bedrijfsleven, die graag hun kennis en kunde delen met ons. Er is de mogelijkheid om een één op één gesprek met een van de leden aan te gaan. Dit gesprek is maximaal 20 minuten. Je kunt zelf kiezen welke vraag je aan de Rotarian stelt, zolang het maar met solliciteren te maken heeft. Denk aan je cv, de brief, een sollicitatiegesprek. Mail na inschrijving jouw vraag en je cv (en of /brief/vacature) naar rotterdam@werkcafe.nl. Wij proberen dan zo goed mogelijk te matchen, zodat je met veel nieuwe informatie naar huis gaat.live

3 Vind ik leuk
3 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
3.047 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.