werkcafe

Women’s Big Garage Sale

Door Robbert

Women's Big Garage SaleAankomende zondag 27 augustus is het zover. Dan organiseert de Stichting Female Force de Women’s Big Garage Sale, de ideale gelegenheid om voor weinig geld leuke kleding, schoenen en accessoires op de kop te tikken. Deze garage sale is georganiseerd voor en door vrouwen.
Heb je nog kleding in de kast hangen die je niet meer draagt, omdat ze bijvoorbeeld niet meer past? Of ben je een beetje doorgeschoten in je schoenenverzameling en kun je al die stappers met geen mogelijkheid meer kwijt in je huis? Dan kun je uiteraard zelf ook deelnemen als standhouder. Je moet je dan wel even van tevoren aanmelden via Facebook.

Ondernemen

De Women’s Big Garage Sale is voor vrouwen van alle leeftijden. Het is bij uitstek dé gelegenheid hun kwaliteiten als ondernemer te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zo biedt de sale bijvoorbeeld ook de mogelijkheid eigen producten te promoten en aan de vrouw te brengen. Op die manier wordt het voor de beginnende ondernemer makkelijker een klantenkring en een reputatie op te bouwen.

Netwerk

Female ForceDe Stichting Female Force probeert de zelfredzaamheid van vrouwen en hun participatie te bevorderen. Dit doet ze door middel van netwerken, contacten leggen en kennis uitwisselen. Het platform streeft ernaar dat vrouwen met behulp van hun eigen levenservaring elkaar helpen hun krachten en talenten te ontdekken en te ontplooien. Op die manier komen ze steviger en zelfstandiger in de maatschappij te staan.
De Women’s Big Garage Sale is één van de evenementen die de Stichting Female Force organiseert om dat doel dichterbij te brengen.

Gezellig winkelen

Mocht je aan dat alles niet zo’n behoefte hebben, dan is de Women’s Big Garage Sale natuurlijk ook vooral een leuke plek om gezellig te winkelen en voor een prikkie je garderobe uit te breiden!

Organisatie: Stichting Female Force
Waar: Wijkgebouw Pier 80, Rösener Manzstraat 80
Wanneer: Zondag 27 augustus, 14.00 – 18.00 uur

3 Vind ik leuk
3 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
675 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.