werkcafe

Het adembenemende uitzicht vanaf het terras van de nhow Hotel Bar

door Jimmy

Wie Rotterdam bezoekt moet de Erasmusbrug hebben gezien. De Erasmusbrug is één van de grote iconen van de skyline van Rotterdam. Deze brug is vanaf vele plekken in de stad zichtbaar, maar het mooiste uitzicht op de brug heb je vanaf het terras van het nhow Hotel, in De Rotterdam, op de Wilhelminapier.

Wilhelminapier

De Wilhelminapier ligt aan de voet van de Erasmusbrug, aan de Maas. In dit indrukwekkende stukje stadscentrum met veel architectuur, cultuur, restaurants, hotels en plekken om te wonen en werken, gebeurt er altijd wat. De pier wordt ook wel Manhattan aan de Maas genoemd.

De Rotterdam

De Rotterdam is een gebouw op de Wilhelminapier in Rotterdam dat in 1998 werd ontworpen door Rem Koolhaas. Het complex staat tussen de Toren op Zuid en Cruise Terminal Rotterdam en is eind 2013 voltooid; op 21 november 2013 ontving de grootste gebruiker, de gemeente Rotterdam, de sleutel. Het ontwerp biedt ruimte aan kantoren, appartementen en een hotel. Dat hotel is dus het nhow Hotel.

nhow Hotel Bar

In dat hotel zit de nhow Bar, die in 2014 werd uitgeroepen tot beste hotelbar van Rotterdam. Naast dat deze bar er een prachtige ambiance heeft, kun je hier van heerlijke cocktails genieten. Zo nu en dan draait er een hele  goede dj, en altijd kun je genieten van een adembenemend uitzicht over de Maas en natuurlijk de Erasmusbrug. Dus of je nu een inwoner bent van Rotterdam, óf je bent iemand die de stad komt bezoeken, ben je op zoek naar een plek waar je met een werkelijk spectaculair uitzicht  je dag wilt afsluiten, stap dan de het nhow Hotel binnen, en neem de lift naar de nhow Hotel Bar!

1 Vind ik leuk
1 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
551 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.