werkcafe

Budgetcafé

Financiële onrust en schulden kunnen een grote belemmering vormen. Naast de stress, onrust en angst kunnen financiële problemen ook leiden tot o.a. (langdurige) werkeloosheid, armoede en demotivatie om toe te treden tot de arbeidsmarkt. Budgetcafé richt zich op mensen die hulp nodig hebben op het gebied van omgaan met geld, administratie en/of schulden. Onze missie is om direct na de aanleiding overzicht en rust te creëren. Vervolgens besteden we aandacht aan persoonlijke professionele begeleiding en coaching op weg naar een schuldenvrij bestaan.

Door je aan te melden bij het Budgetcafé sta je er niet meer alleen voor. Onze visie is dat voorkomen moet worden dat mensen om hulp vragen en dan alsnog gedemotiveerd raken omdat het gevoel van machteloosheid en stress blijft. Terwijl je te maken hebt met een grote druk van schuldeisers wordt er ook nog verwacht dat je geen nieuwe schulden maakt, overzicht creëert, en je vaste lasten op tijd betaalt. Tegelijk blijf je nare brieven van schuldeisers ontvangen. Budgetcafé is ervan overtuigd dat door haar interventie die anders kan en moet.

Samenwerking

Als Werkcafé zijn we de samenwerking aangegaan en daarom is het vanaf 5 december mogelijk om gebruik te maken van de diensten van het Budgetcafe bij het Werkcafé.  Iedere dinsdag van 9.30 uur tot 16.00 uur kun je op afspraak langskomen bij het Budgetcafe. Aanmelden kan via de website van Budgetcafe, telefonisch 0627333607 (ook via whatsapp) of per e-mail info@budgetcafe.nl.

Locatie: Werkcafé Rotterdam, Grotekerkplein 5.

2 Vind ik leuk
2 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
1.620 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.