werkcafe

Schaatsen in Het Park bij de Euromast

door: Menno

In het Park bij de Euromast kun je sinds vrijdag 8 december lekker schaatsen in de buitenlucht van Rotterdam. Op één van de meest idyllische plekken in Rotterdam is een schitterend winters plaatje gecreëerd.
De laatste echte winters met echt natuurijs zijn schaars in Nederland. Dus moeten we het toch echt hebben van wat namaak. Maar voor deze namaak zijn we niet afhankelijk van de Chinezen. Nederlanders zijn het best in het namaken van ijs, ook wel kunstijs genoemd.
En dus ligt heel Nederland rond de kerstperiode vol met kunstijsbaantjes. Maar zo’n mooie ijsbaan als er dit jaar in Rotterdam is neergezet, vind je nergens in heel Nederland.

IJsvrijIn de weekenden gedurende het IJsvrij Park Festival kun je genieten van een cultureel programma met muziek, dans en theater.
Kom naar IJsvrij voor een borrel en hapje. In het Paviljoen is genoeg proviand opgeslagen om de wintermaand door te komen! Na het schaatsen kun je wel een warm hapje en drankje gebruiken. Het aanbod krijgt een Rotterdams tintje door de samenwerking met bijzondere Rotterdamse ondernemers. Momenteel wordt er gewerkt aan een speciaal IJsvrij menu!

Winter-BBQ
Roffa Streetfood zet elke vrijdagavond haar nieuwe Oklahoma smoker aan voor een winterse BBQ. De enige avond dat smoking is toegestaan (op de BBQ dan…).
Smaakpark
Het smaakpark is elke zaterdag speciaal voor de kleintjes open. Je kunt er terecht voor de lekkerste zoetigheden. Zelf versieren of gewoon opeten, het kan allemaal.
Glühweinproeverij
Om je zondagmiddag op de meest winterse manier door te brengen, worden de lekkerste glühweinen ontbotteld. Samengesteld tot een smaakvolle proeverij.

Al met al, er is deze winter genoeg te beleven op de meest romantische plek van Nederland.

Voor meer informatie over het IJsvrij Park festival verwijs ik jullie naar hun eigen website.

IJsvrij Park Festival

Schaatsbaan Rotterdam

5 Vind ik leuk
5 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
2.289 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.