werkcafe

De jaren vliegen voorbij

Door Meryem Werkcafé

Laatste dag bij het Werkcafé

En hier zit ik dan, op mijn laatste dag op het Werkcafé. Sinds februari vorig jaar dat ik hier ben begonnen werd ik positief ontvangen door Sandra de Vries. Het eerste gesprek verliep heel soepeltjes en ik had er een goed gevoel over. Ik kon eigenlijk niet wachten om te beginnen bij het Werkcafé. Toen ik eenmaal begon, werd ik al goed verwelkomd door mijn ex-collega’s. Het fijne is dat Sandra altijd klaar stond en nu staat als je haar nodig hebt en dat is wel prettig.

Erbij horen

Het leuke is dat elke persoon die in de bijstand zit, vaak wel op zoek is naar een betaalde baan. Alleen nu in deze tijd heb je de banen niet voor het oprapen helaas. En bij mij gaf Werkcafé mij dat gevoel totaal niet. Het gaf mij juist een gevoel dat ik erbij hoorde. De mensen die daar hebben gewerkt en nu werken die komen allemaal wel uit dezelfde hoek. We begrepen elkaar. Niemand gaf de 1 een minderwaardigheidsgevoel. Dus dat voelde als een 2e thuis. Ik heb hier veel van geleerd en heb dat nu nog steeds.

Ook hier bij het Werkcafé wordt er maandelijks een workshop gegeven, Werkcafé Live. Ik heb veel kennis opgedaan tijdens de workshops. Het andere gedeelte is het meemaken van dat er steeds mensen waren die komen en gaan. De een vindt het werk niet bij zich passen, de ander vindt vanuit hier een betaalde baan. Het leuke is dat ik kerst en mijn verjaardag hier heb mee kunnen maken. Ik zal hier leuke herinneringen aan overhouden.

  • Bij deze wil ik de ex-collega’s bedanken voor de leuke werksfeer
  • De coaches van werkcafe live. Ik heb zoveel van jullie workshops geleerd.
  • En niet te vergeten Sandra de Vries voor haar vertrouwen en support! Ik zal de kado’s wel blijven inpakken maar dan ergens anders, hihi
4 Vind ik leuk
4 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
2.896 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.