werkcafe

Werkcafé Live 5 maart 2018

We hebben weer hard ons best gedaan om een mooi programma in elkaar te draaien en hebben ook deze keer interessante workshops voor jullie. Hieronder kun je zien welke dat zijn en je kunt je ook meteen inschrijven onderaan dit bericht.

Programma:
13.00 uur Inloop
13.30 uur Opening
14.00 uur Ronde 1 workshops
15.00 uur Pauze
15.30 uur Ronde 2 workshops
16.30 uur Einde

Locatie: Gebouw De Heuvel, Grotekerkplein 5, Rotterdam

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

Faalangst en Plezier (2,5 uur; let op: geen tweede workshop kiezen) VOL

Wat kun je doen aan faalangst? Hoe krijg je plezier in de dingen die je moet of wil doen en toch eng vindt? In deze workshop geef ik je een inkijkje in omgaan met fouten maken en de angst ervoor. We gaan ermee aan de slag en je krijgt diverse strategieën om ermee te dealen. Op naar plezier!
Deze workshop wordt gegeven door Barbara Steeman.


Trots op je eige (2,5 uur; let op: geen tweede workshop kiezen)

Dit is een workshop, waarbij je de hele tijd meedoet in verschillende opstellingen. Je krijgt de mogelijkheid om zelf in kleine opstellingen mee te doen. Door mee te doen gebeurt er echt iets bij je. Meer dan alleen zitten en luisteren. We werken samen aan het doel: trots zijn op jezelf en daar voor kunnen staan. In deze workshop doen we verschillende oefeningen, zoals een opstelling waarbij je bijvoorbeeld jezelf, je verlangen en je blokkade opstelt. In die steeds wisselende korte opstellingen met elkaar kom je erachter hoe jouw relatie met trots/bescheidenheid is en welke stappen je nog kunt nemen. Je krijgt in beeld waar je belemmeringen zitten en inzichten om dit te transformeren. Zodat je trots op je eigen wordt.
Resultaten:

  • Je hebt zicht op jouw talenten en je roeping.
  • Je kunt uitstelgedrag, angst en chaos transformeren in focus en resultaat.
  • Je kunt ook andere emotionele blokkades die je ervan weerhouden om dat te doen wat je moet doen herkennen en transformeren.
  • Je hebt een nieuwe visie op trots en bescheidenheid.
  • Je kan staan voor wat je belangrijk vindt.

Deze workshop wordt gegeven door Miek van Zanten Solleveld.


Zelfstandig ondernemen

door Thomas Koorndijk
Ondernemerscoach Thomas Koorndijkvan RBZ (Regionaal Bureau Zelfstandigen) zal jou algemeen en specifiek advies geven over jouw eventuele plannen om voor jezelf te beginnen. Ongeacht jouw financiële situatie kun je samen met hem mogelijkheden vinden om jouw visie concreter te maken.


Doeltreffend cv

Het doel van een cv is uitgenodigd worden voor het sollicitatiegesprek. Niets meer en niets minder. Dan heeft jouw cv haar werk goed gedaan. Maar hoe pak je dat nu aan? Hoe vergroot je je kansen op een sollicitatiegesprek?

Het opstellen van een doeltreffend cv vinden veel mensen lastig, jezelf moeten verkopen op 1 of 2 pagina’s is nou niet bepaald een bezigheid waar veel mensen blij van worden. Op diverse websites kun je tips en voorbeeld-cv’s vinden. Maar waar let een recruiter nou op? Wat hoeft niet op je cv en wat moet er juist wel op? Hoe zorg je ervoor dat de recruiter jouw cv wèl leest?
In deze workshop neemt Nicole Kroesen met jou samen de onderdelen van het cv door, zodat jouw cv voortaan doel treft.


‘Wie kiest, wordt gekozen!’

Op maandag 5 maart zal Brigitte Grootveld, schrijfster van het boek ‘In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan’ deze workshop geven.
‘Wie kiest, wordt gekozen!’ is één van de stappen uit haar boek. Zoals de titel al doet vermoeden gaat het in deze stap over keuzes maken. Wacht niet af tot een organisatie voor jou kiest, maak eerst zelf keuzes. Zorg voor duidelijkheid op de weg naar je doel en vergroot je kansen door zo doelgericht mogelijk aan de slag te gaan!
Kleine acties met grote kansen maar welke acties en hoe verricht je deze? Na deze praktische workshop heb je de kennis en kun je meteen aan de slag!
Meer weten over Brigitte Grootveld, Zichtbaar op Zoek of het boek ‘In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan”? Zie www.zichtbaaropzoek.nl

 

 

 

1 Vind ik leuk
1 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
18.429 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.