werkcafe

Het is een nacht..

Die je normaal alleen in musea ziet. In één nacht kan je ontdekken wat onze stad aan kunst en cultuur te bieden heeft. De jaarlijkse Museumnacht010 vindt plaats op zaterdag 3 maart 2018. Ruim veertig Rotterdamse musea openen hun deuren van 20:00 tot 01:00 en met je passe-partout heb je toegang tot alle deelnemende musea en culturele instellingen verspreid over de hele stad.

Bij galerie van Deelen Art kan je een unieke portretfoto van jezelf laten maken door kunstenaar Ilco Louis, in het Dutch Pinball Museum spelen op een van de bijna 80 werkende flipperkasten, met zaklamp op tour in het Chabot Museum, een selfie maken als Cleopatra in de Egyptian photobooth van het Belasting & Douane Museum en de avond kan je afsluiten met een dansje bij Museum Rotterdam met Ted Langenbach.

De locaties zijn easy te voet of per fiets te bereiken maar je kunt ook gebruik maken van de speciale museaumnachtbussen die elke 10 minuten rijden. Voor het oversteken van de Erasmusbrug kan je gratis gebruik maken van de BMW Mini Coopers van het Nederlands Fotomuseum.

De tickets voor volwassenen kosten € 17,50, helaas zijn de early bird tickets al uitverkocht. Kids t/m 12 jaar betalen € 7,50. Deze tickets kan je voor of tijdens de nacht inwisselen voor een polsbandje waarmee je echt toegang hebt tot alle deelnemende locaties.

Het is een nacht, waarvan ik dacht dat ik ‘m nooit beleven zou maar museumnacht beleef ik met jou..

Tickets en het volledige programma kan je vinden op museumnacht010.nl

1 Vind ik leuk
1 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
6.506 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.