werkcafe

50x Werkcafé Live: 9 april 2018

Op 9 april is alweer de 50ste editie van Werkcafé Live. Dit willen we graag met jullie vieren op deze dag. We hebben daarom een inspirerend programma samengesteld en heffen graag na afloop het glas met jullie op alle behaalde succesen in de afgelopen 5 jaar.

Programma
LET OP: WE STARTEN EEN HALF UUR EERDER DAN NORMAAL

12.30 uur: inloop
13.00 uur: opening
13.30 uur: start workshopronde 1
14.30 uur: pauze
15.00 uur: start workshopronde 2
16.00 uur: BORREL

Je hebt keuze uit de volgende workshops:

ELEVATOR PITCH

“Goedendag, mag ik me even aan u voorstellen? U bent toch van ….?”
Stel, je ziet opeens iemand van de organisatie waar jij zo graag wilt werken.
Hoe grijp je de kans om een afspraak te maken?
Dat gaat beter als je al eens geoefend hebt. En dat kan!
Jouw ‘elevator pitch’ gaat immers over jouw sterke punten, en hoe jij die pakkend onder woorden brengt.
Ervaren trainster participatie Elske Schreuder (indalo.NU) laat je oefenen in een veilige omgeving, en geeft praktische tips.
“Dankuwel, en tot 9 april dan!”

Talent gezocht!

Wat is mijn talent? Iedereen heeft talent, maar hoe ontdek je die? Hier gaan we tijdens de training achter proberen te komen!

Wat zijn je interesses? Hoe kom je over? Dit zijn onderwerpen die we gaan behandelen. Wat is belangrijk om over jezelf te weten tijdens een sollicitatietraject? Je kan een sollicitatieproces zien, als een spel tussen vraag en aanbod van talent. Werkgevers zijn de vragers van talent. Zij zoeken de juiste man of vrouw voor de job. Of anders gezegd, het talent dat bij hun behoefte aansluit. Sollicitanten zijn de aanbieder van dit talent. Vergroot je zelfkennis en laat je talent zien!

Deze workshop wordt gegeven door Merel Mesu

Gewoon doen!

Ken je uitstelgedrag en wil je daar ‘s wat nader naar kijken? Zou je de dingen die je uitstelt wat makkelijker willen doen? In deze workshop krijg je een inkijkje in je uitstelgedrag. We gaan ermee aan de slag en je krijgt diverse strategieën om ermee te dealen.

Deze workshop wordt gegeven door Barbara Steeman (vorige editie gaf zij de workshop Faalangst en Plezier)

Pilates waar innerlijke & uiterlijke schoonheid samen komt

Niets zo belangrijk als ontspannen en zorgen voor jezelf, zowel in het dagelijks leven als wanneer je aan het solliciteren bent. Tijdens deze workshop leer je van Esme Perlo een aantal basisprincipes van Pilates, waar je ook thuis mee verder kunt. Als je zelf een matje hebt, is het aan te raden deze mee te nemen.

4 Double U

Wil je bewust weten;

*Wie ben je?
*Wie wil je zijn?
*Wie je kunt worden?
*Wie of wat je nodig hebt?

Een training in bewust worden, ontwikkeld voor iedereen die wilt zijn wie die wilt zijn.

Wie ben ik?
Wie wil ik eigenlijk worden?
Wie kan ik worden?
Wie of wat heb ik nodig?

Dit zijn vier belangrijke levensvragen die je, jezelf kunt vragen als je op zoek bent naar hoe je anders je leven of de wereld wil ervaren.
Afhankelijk van je opvoeding, cultuur, geloof, kennis, overtuigingen en aannames zou je een antwoord kunnen vinden.
We willen allemaal wel iemand of iets zijn, maar eigenlijk willen we onszelf zijn omdat we ergens onszelf zijn kwijtgeraakt.
En in de spiritualiteit, religie, en (alternatieve) psychologie zijn er genoeg aanbieders die je graag willen helpen, begeleiden, coachen, of trainen om je “Ware zelf” te ontdekken.

De zoektocht naar je “Ware zelf” kan zelfs teleurstellend zijn als je erachter bent gekomen dat er “Niets”te vinden is.Je komt er misschien achter dat er meerdere”zelfs”(selfies, ikjes) bestaan. Deze verschillende “zelfs” worden gevormd, gecreëerd en ontwikkeld in diverse fases van je leven en door bepaalde omstandigheden. Deze “selfies”hebben allemaal bepaalde gevoelens, gedragingen, eigenschappen en kwaliteiten welke jij of de samenleving deze soms goed vinden en soms niet.Als je bewust wordt van al deze “selfies”wie ze Zijn of niet zijn, ongeacht of je ze nou benoemd als; “lagere zelf, ego, ik of “hogere Zelf”, ware Zelf, IK, meZelf kan je bewust kiezen: WIE JE WILT ZIJN!

Dezw workshop wordt gegeven door Eric Jagernath

Ik meld me aan.

 

0 Vind ik leuk
0 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
24.509 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.