werkcafe

Pebbles Kitty Cat Café Rotterdam

Ons bezoek aan Pebbles Kitty Cat Café Rotterdam.Onlangs is mij onder de aandacht gebracht dat er een heus kattencafé in Rotterdam is.Hoog tijd om deze viervoeters een bezoekje te brengen.Het initiatief is gestart door Freddie, die diverse kattencafés in het buitenland heeft bezocht.Middels een crowdfunding is het café werkelijkheid geworden.Het is wel verstandig om van tevoren te reserveren, dat gaat vrij makkelijk via de site of telefonisch.

Binnenkomst:

Samen met mijn kleine meid stapten wij lekker warm het café binnen. Je komt in een soort sluis omdat de katten anders een vluchtpoging doen. Maar je ziet de lieve koppies al door het kippengaas nieuwsgierig naar je kijken.Huisregels worden direct uitgelegd en het is wenselijk om je handen even te desinfecteren. Daarna gingen we lekker zitten, gevolgd door een nieuwsgierige kat.De inrichting is licht en open, met uiteraard veel “kattenplekjes”. Maar ze zitten ook graag naast je of zelfs op de tafel, bij bestelling van iets lekkers zoals slagroom of taart.Je merkt direct dat alle bezoekers (jong en oud) bezig zijn met de katten. Kinderen kunnen leuk spelen met het vele kattenspeelgoed en volwassenen aaien de luie katten in de vensterbank.Neem een goed boek mee  en bestel een heerlijk kopje thee want je kan er prima vertoeven voor een paar vrije uurtjes!

In het kader van tussen de huisdieren willen zitten, maar geen huisdier in huis willen hebben, is dit concept ruim geslaagd!We hebben heerlijk thee en warme choco met slagroom gedronken  en lekker kunnen bijkletsen.Af en toe kwam een miauw wat aandacht vragen of liepen we een rondje om alle katten goed te kunnen bekijken.Voordelen van dit café zijn dat je de lasten niet heb van de verzorging van katten, je betaalt weliswaar entree van 2.50/3.50 maar dat is een bijdrage voor de verzorging van de katten.Ook hebben ze diverse samenwerkingen met bedrijven die het mogelijk maken dit café staande te houden.

1 Vind ik leuk
1 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
9.164 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.