werkcafe

#brammomentje

Bram Ladage
De frietmagnaat Bram Ladage groeide op, op de Rotterdamse markt. Hij begon hier als negenjarige met het hakken van de aardappels, ging vervolgens vanaf zijn dertiende frituren en vanaf zijn achttiende jaar startte hij zijn eigen onderneming. Bram Ladage heeft momenteel veertig winkels (inclusief karren) in de regio Zuid-Holland.

50 jaar
Ter afsluiting van het vijftig jarig bestaan van de aardappelbakker geeft de zaak ‘goedvulde puntzakken’ weg voor vijftig eurocent, drie uur lang van 13:00 tot 16:00 op woensdag 11 april in elk filiaal. Klopt, dus op het moment dat je dit leest is de actie al lang afgelopen.

Jubileum patatje
Wij van het Werkcafe waren natuurlijk wel tijdig op de hoogte van deze actie en aangezien ons kantoor net naast de Markthal zit, gingen wij natuurlijk even een patatje halen.

Het was het kortste uitstapje ooit, we waren binnen negen minuten weer terug op kantoor met ons patatje. Uit ervaring weet ik dat Rotterdam niet al te groot uitpakt met haar jubileums (zie mijn stuk over de Metro – 50 jaar) want er was jammer genoeg geen grootse patatfestijn. Helaas geen toeters, bellen of een malloot verkleed in een patatpuntzakpak. Maar wel gewoon een patatje voor vijftig eurocent. Eigenlijk wel heel Rotterdams; no nonsense.

1 Vind ik leuk
1 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
7.017 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.