werkcafe

Rrrollend Rotterdam

First we eat then we do everything else.

Afgelopen weekend konden we genieten van eten en drinken bij het Foodtruck Festival Trek in het Vroesenpark, Rotterdam. Heb je dit gemist?  Niet getreurd want de Foodtrucks van Rrrollend Rotterdam staan dit weekend gestationeerd in het Kralingse Bos van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei.

De perfecte plek om tijdens dit Pinksterweekend te relaxen met je vriendengroep, collega’s, familie of misschien wel je eerste afspraakje?

Een goede sfeer met veel gezelligheid, heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak. Je kijkt je ogen uit door de unieke foodtrucks en de keuze tussen food & drinks is eindeloos.

Daarnaast kan je mee swingen met diverse jazzbandjes of kan je een dansje doen bij de lounge DJ. Ook de kids kunnen hier goed vertoeven; lekker knutselen, schminken en er is een kindertheater.

Bekijk de video voor een sfeerimpressie van wat je dit weekend te wachten staat!

Info:
Rrrollend Rotterdam
Foodtruck Festival
Kralingse Bos, Rotterdam

Vrijdag 18 mei: 17.00 – 23.00 uur
Zaterdag 19 mei: 14.00 – 23.00 uur
Zondag 20 mei: 12.00 – 23.00 uur
Maandag 21 mei: 12.00 – 21.00 uur

Entree = Gratis!

Goed om te weten, Rrrollend Rotterdam is een cashless event, dus je kan overal enkel met de pinpas betalen. Dus bij de foodtrucks en bars makkelijk pinnen en geen gedoe met munten of bonnetjes.

Bezoek de website http://www.rrrollend.nl voor meer informatie en meld je aan op het Facebook event!

0 Vind ik leuk
0 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
4.295 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.