werkcafe

Werkcafé Live Rotterdam 2 juli

Programma Werkcafe Live Rotterdam 2 juli 

13 00 – 13.30 inloop met koffie of thee
13.30 opening Celine Curiel
14.00 communiceren met lichaamstaal Helma “ de ParaWijsvogel”
15.00 pauze
15.30 keuze uit drie workshops:

Locatie: Gebouw De Heuvel, Grotekerkplein 5, Rotterdam 

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

1. Monica “Careercoach”

Vind je het ook zo lastig jezelf te onderscheiden? Die vraag wordt je altijd gesteld: wat onderscheid jou van andere sollicitanten. In deze interactieve workshop gaan we in op wat jou unieke eigenschappen zijn. Welke rol speelt jouw online aanwezigheid in het jezelf laten zien?

Deze workshop is vooral bedoeld voor diegenen die wat meer moeite hebben zichzelf te profileren, mensen die zich van nature meer op de achtergrond houden. Je krijgt wat handvatten hoe jij op jouw natuurlijke manier jezelf kunt laten zien. Hierdoor laat je in netwerk- of sollicitatiegesprekken meer zien wat jouw toegevoegde waarde is. Aan het eind van de training heb jij in een paar steekwoorden de kern van wat jij te bieden hebt.

2. Mireille “Dress for succes”

Solliciteren is een eerste indruk maken, en dan verder. Die eerste indruk, wat trek je aan? Dress for succes kan daarbij helpen, en geeft adviezen op maat en persoonlijk. Trek voor deze workshop iets aan wat je ook aan zou trekken naar een sollicitatiegesprek!

3. Celine “Luistercafe”

Naar jezelf en naar anderen luisteren en elkaar verder helpen.
Een eerste stap op weg naar wie je bent, wat je wilt, waar je naartoe gaat.
Een interactieve manier om met je eigen wensen en mogelijkheden, maar zeker ook die van anderen aan de slag te gaan.

 

Ik meld me aan.

0 Vind ik leuk
0 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
117.693 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.