werkcafe

Werkcafe Live 1 oktober 2018

Het begin van de herfst en ook nu weer een leuk programma voor Werkcafe Live Rotterdam op maandag 1 oktober  2018. Na deze “oververhitte” zomer gaat iedereen er weer tegenaan op school, cursus en werk. Nog geen werk gevonden dan is dit de mogelijkheid om je kansen te vergroten door één van onze workshops te volgen. Of misschien wel meerdere. Hieronder vind je de uitleg over de workshops en kun je je weer aanmelden voor de workshop van jouw keuze.

Let op! Na je inschrijving krijg je géén bevestiging meer. Je kunt gewoon aan de workshops deelnemen op 1 oktober bij Werkcafe Live.

Programma:
13.00 uur Inloop
13.30 uur Opening
14.00 uur Ronde 1 workshops
15.00 uur Pauze
15.30 uur Ronde 2 workshops
16.30 uur Einde

Locatie: Gebouw De Heuvel, Grotekerkplein 5, Rotterdam 

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

DRESS FOR SUCCESS

door  Annemieke van der Bilt

In deze workshop krijgen deelnemers handvatten aangereikt ter ondersteuning van hun sollicitatiegesprek, waarmee ze zich bewust worden van hun persoonlijke presentatie en hoe zij de beste versie van zichzelf kunnen presenteren met behulp van hun kledingkeuze.

We bekijken de verschillende kledingstijlen en we onderzoeken wat de dresscode is voor de functie of de branche waarin je gaat solliciteren. Ook brengen we jouw kledingstijl en jouw eigen ideeën over hoe je voor de dag wilt komen in kaart. Zodat jij jezelf met zelfvertrouwen kunt presenteren. Want je krijgt maar 1 kans voor je 1e indruk.

Trek voor deze workshop iets aan wat je ook zou aantrekken naar een sollicitatiegesprek!

 GUERRILLA SOLLICITEREN

door  Michel Janssen

Met een lach, hard praktisch, creatief, doelgericht en lekker concreet.’ Zo wordt de workshop ‘Guerrilla Solliciteren’ omschreven door deelnemers en klanten. De veranderde markt vraagt om andere sollicitatiestrategieën. Tijdens de workshop  ‘Guerrilla Solliciteren’ leer je op een nieuwe manier naar jouw arbeidsmarkt te kijken en jezelf op een stoere, doeltreffende, maar authentieke manier te presenteren. Want… het is jouw jungle!

In deze workshop maken we op inspirerende en interactieve wijze kennis met andere sollicitatiestrategieën. Michel geeft op een creatieve manier en vol humor praktische tips en motiveert anderen om op een andere wijze naar de arbeidsmarkt te kijken. Kansen herkennen en grijpen. Niet alleen de theorieën van Donald Trump en Einstein, maar ook Bert, Ernie en 2Pac passeren de revue.

LUISTERCAFÉ

door Celine Curiel

Naar jezelf en naar anderen luisteren en elkaar verder helpen. Een eerste stap op weg naar wie je bent, wat je wilt, waar je naartoe gaat.
Een interactieve manier om met je eigen wensen en mogelijkheden, maar zeker ook die van anderen aan de slag te gaan.

Ik meld me aan.

3 Vind ik leuk
3 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
111.133 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.