werkcafe

Foto Festival Schiedam

Fotofestival Schiedam is een  jaarlijks terugkerende fotomanifestatie waar ontwikkelingen binnen de fotografie worden getoond aan de hand van een actueel thema. Van 18 tot en met 28 oktober 2018 vindt de zesde editie van het festival plaats.

Fotofestival Schiedam zet van 18 tot en met 28 oktober 2018 de fotograaf als renaissancemens centraal; fotografen als ontdekkers en hervormers van ons wereldbeeld. In onze huidige samenleving met een beeldcultuur waar een kakofonie aan beeld klakkeloos wordt gefotografeerd, geüpload en gedistribueerd, lijkt alles even urgent én steeds moeilijker te duiden. Daarom hebben we nog steeds en opnieuw creatieven, onderzoekers en visionairs nodig die door de homogeniteit en snelheid van onze (social) media feeds heen bijten.

 

Dit festival is geheel gratis te bezoeken.

 

0 Vind ik leuk
0 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
4.513 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.