Laden Evenementen
werkcafe
  • Dit event is voorbij.
20 jul

Eendracht Festival

20 juli 2017
vanaf tot
Eendrachtsplein, Rotterdam

Omschrijving

Het Eendracht Festival is een gratis toegankelijk showcase festival dat laat zien hoeveel tofs Rotterdam te bieden heeft. In eerste instantie richt het festival zich op een muzikale programmering, maar daarbuiten werkt de organisatie graag samen met Rotterdamse kunstenaars, spoken-word artiesten, organisatoren, ondernemers; eigenlijk iedereen die Rotterdam toffer wil maken. Op donderdag 20 juli zal de achtste editie van het festival plaatsvinden.

Pre party

Net zoals voorgaande jaren wordt een maand voor het festival de pre party georganiseerd. Hierbij geven alle hosts een voorproefje van wat er op het festival verwacht kan worden, door ieder één act te presenteren. Dit jaar is de pre party op donderdag 22 juni 2017 en is net zoals het festival gratis toegankelijk.

Locaties

Het hoofdpodium zal weer op het Eendrachtsplein staan, waar De Nieuwe Lichting hoofdzakelijk de programmering verzorgd. Daarnaast zullen er verschillende locaties in de omgeving onderdeel uitmaken van het festival, zoals bijvoorbeeld Rotown, Stalles, Café Boudewijn, Vibes en vele anderen.

Informatie

Voor meer informatie en het laatste nieuws, zie de Facebookpagina van het Eendracht Festival